Contact

Contact Paardentandarts KleineGecertificeerd Paardentandarts Kleine 

Viviane Kleine, IAED/AED (USA) certified/ lid Nvvgp
T: +31 (0)6-54645534
E: paardentandartskleine@hotmail.nl 

Werkgebieden: Drenthe/Overijssel/Gelderland/Flevoland/ Friesland, rest van Nederland in overleg.

Naast telefonisch contact is het ook mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen en te verzenden. U krijgt dan zo spoedig (meestal binnen 24 uur, in de vakanties kan het wat langer duren) een antwoord van mij. Wanneer u mij belt en ik de telefoon niet op kan nemen spreek dan de voicemail zo volledig mogelijk in zodat ik u op een geschikter moment terug kan bellen.

Ik bel u niet terug wanneer u geen bericht heeft achtergelaten. Ook wanneer u uw nummer heeft afgeschermd zal ik u, uiteraard, niet terugbellen. Dit om misverstanden te voorkomen ;-).

Betalingen

Betalingen verlopen de eerste keer uitsluitend contant. Daarna in overleg. Uiteraard kunt u gewoon een factuur voor de geleverde diensten ontvangen.

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht